"200sx to takie auto że jak tylko na niego spojrzysz, nawet jak nie znasz się na samochodach, od razu wiesz że coś w nim jest nie tak, że jest inne niż reszta "sportowych" samochodów na drodze."
Do Lublina jest ok 280 km, co w zaokrągleniu daje 600 km w obie strony i 8-9 godzin potrzebnych na podróż i powrót.
Biłgoraj to ok 800-kilometrowa, 12-godzinna podróż.
Nie wiem jak was, ale mnie taki track day nie przekonuje. Po pierwsze za drogo, po drugie zbyt czasochłonne i męczące jak na trening. Oczywiście chwała wam za to że działacie, naprawdę to bardzo fajnie, ale bardzo proszę, postarajcie się robić imprezy dla Kowalskich którzy zapieprzają cały tydzień żeby utrzymać rodzinę, cooooo?
nds, dlatego skupiam się na lotnisku w Nowy Mieście. Z Płocka to 150km, czyli nie ma tragedii. Nie jest to co prawda tor i trzeba się wspomagać słupkami itd, ale wydaje mi się, że i tak można się pobawić (jak byliśmy w grudniu, to byłem bardzo zadowolony z wyjazdu). Cena też wydaje mi się do przełknięcia.
Do Lublina bym się przynajmniej raz wybrał, Biłgoraj jest już zdecydowanie za daleko.
Kielce są zamknięte tzn, można na nich jeździć, ale nie zrobisz pełnego kółka tylko trzeba zawracać, na Słomczynie jak ostatnio byłem to jeździło się po takich dziurach, że szkoda mi się zrobiło peżota Pewnie w ciągu roku zrobi się jakiś Radom lub Lublin. BTW też kiedyś myślałem, że lotniska są kiepskie, a jest wręcz przeciwnie
Toru Kielce nie zaklepiesz na weekend, bo trzeba robić rezerwacje rok wcześniej, cenę pomijam. Słomczyn jest niestety mocno dziurawy, no i cześć z nas ma auta nie nadające się do bezstresowego upalania na szutrze. Ciekawą opcją może być tor w Nowym Mieście Lubawskim, można go wynająć za kilka stów z tego co się orientuję. Można wcześniej zrobić tam rekonesans, bo mniej więcej co miesiąc mają tam jakieś supersprinty, niestety do tej pory nie miałem okazji się tam wybrać.
Można by w ramach jubileuszu SW wybrać się na tor o czym już rozmawialiśmy. Jest to droższa impreza, ale myślę, że jeszcze coś takiego zorganizujemy.
"200sx to takie auto że jak tylko na niego spojrzysz, nawet jak nie znasz się na samochodach, od razu wiesz że coś w nim jest nie tak, że jest inne niż reszta "sportowych" samochodów na drodze."
no dobrze dobrze nie bijcie odrazu. Tak tylko zaptałem. A do NMnP chętnie przejade sie jak tylko bedziecie sie wybierać.
Na forum subaru widziałem że szykują sie na 27 marca.
Terminy w jaki sposób sobie wyznaczacie? Tak żeby nikogo innego nie było czy jak??