bodajże chłopaki z rodents.pl ogarniają temat w PL ciężko kupić pędzelki, ale da się... zajebisty temat na ozdobę customów. interesowalem sie troche tym tematem, motywy są baja np.
obejrzałem filmik od NDS-a niezli chirurdzy normalnie. Moje spostrzeżenie jest takie a w sumie dwa pierwsze primo ze robią na klar i przed położeniem a drugie primo:) że robią szkic białą kredką, zastanawia mnie czy to jakaś specjalna i czy ścierają pozostałości czy pokrywają farbą a może sie rozpuszcza. pozdro dobry temat moze cos o areografie;]
Najnowszy mechanizm quattro w Audi RS5 Cała ta dystrybucja momentu miedzy osiami jest bez ingerencji ESP (w zakresie 85:15-30:70 tył:przód). Fajnie, ze w Audi nie umarł stary duch inżynierski
aktualnie to jest chyba jedna z niewielu (jak nie jedyna) europejskich marek, która ma jaja i gdyby nie debilne obostrzenia UE dotyczące ekologii to mielibyśmy już dawno powrót pięciogarowych sk@#$ysynów a nie dopiero teraz gdzie technologia TFSI pozwala za spełnienie norm EURO 69.