no i po zawodach... Carton ładnie zrelacjonował wyniki Live )
było strasznie ślisko!! Ogromna ilość startujących załóg!! I startując pod koniec stawki juz było wyślizgane tak że nie szło jechać. liczyłem na wiecej kopnego sniegu i niestety nie wyszło. Jechaliśmy treningowo bo po pierwszych 2 próbach wiedziłem że nie uda sie dogonić czołówki no i brak treningu CC dał o sobie znać!
Dzięki ale co to za dobry występ... Raz nas postawiło bokiem, raz niedohamowanie i cofanie, później zgasł silnik, przejechany (niewidoczny) wiazd i cofanie... sporo tego. Trakcja była dramatyczna, mieliśmy już takie lodowisko, że szok. Tu wrzuciłem krótką relację i analizę czasów na i po próbie:
http://flexware.pl/pgr/in...id=143&Itemid=1
Arek, też ładnie jeździliście, bez szpery itd. a szło wam nieźle. Jedynie czterołapy czuły tu się jak ryby w wodzie. Tu gdzie oni mieli już prędkość my dopiero zaczynaliśmy jechać.
na stronie AK Włocławski są info na temat WMK Odbędzie sie w ten weekend tj 14,03
Ja niestety z wieklim żalem ale nie pojade bo jade do wawy. Szkoda że koliduja mi te termini (
Szybko poszedł... chyba za tani był Pojechał do Krosna i będzie jeździł w Berg Cup. Chłopakom spodobało się jak przyśpieszał. Jak wystartowaliśmy spod ronda i na wieździe na most stuknęło dwa i dwa zera, to chłopak nie chciał wierzyć Szukam czegoś na otarcie łez. Znacie firmę, która wstawiłaby klatkę (sama robota, klatka moja) i obspawała budę? I w ogóle porobiła parę rzeczy. Rozpatruję różne warianty. Może bym coś zbudował...