_________________ New Technology of Heating
KOTŁY INDUKCYJNE -sterowanie gsm,internet
Nowoczesne systemy C.O.
www.ganex.pl
Programowanie EPROM -soon:D
kamien
Pojazd: VW Passat, Cuzuki Swift 4WD, DŻIPGRANDSZEROKI
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 6:15 pm
Jest jakiść majser co w Płocku dobrze zna sie na Jeepach?? I druga sprawa czy jest w Plocku mechanik ktory ogarnia naprawy reduktora w jakiś rozsądnych pieniądzach??
A co do reduktora jest najlepiej samemu zregenerować sam ostatnio to robiłem tylko zestaw naprawczy kupić i to wyniesie Cie najtaniej bo ogólnie za parownik od sekwencji chcą ok 250zł za regeneracjie
Sprawa wygląda tak, że byłem dziś w Renault na Bielskiej, żeby sobie zrobić geometrię (bo zamontowałem regulowane tylne wahacze). Wyszła taka opcja, że mój zderzak z przodu jest za nisko i dokładka nie pozwalała na zrobienie samego pomiaru, bo kamery po dwóch stronach samochodu się "nie widziały".
Gdzie w Płocku jest geometria, w której korzystają z luster przymocowanych do kół i laserów?
Żeby nie było znowu zonka, że zderzak mi zasłania jakieś kamery. Jak coś to wyśle brata w tygodniu na geometrię.
Nie miałem już później czasu jeździć po Płocku i szukać. Kiedyś objeździłem 4 diagnostów w sobotę i żaden nie chciał mi zrobić geometrii, bo każdy potrzebuje do tego 2 ludzi. Więc teraz jakoś nie mam ochoty jeździć i być odsyłanym. Mnie nie będzie w tygodniu, więc brata chce wysłać w konkretne miejsce, żeby nie jeździł jak głupi.