Sprzedam swojego toudiego z silnikiem 1,9td. Przy masie ~1000kg ten silnik robi z niego "rakietę"
Na wyposażeniu:
-wspomaganie,
-szyberdach,
-zderzaki w kolorze nadwozia,
-alufelgi 14' vw + komplet zimówek z kołpakami,
-roleta na tylnią szybę (montaż we własnym zakresie),
-elektroniczny prędkościomierz
-hak
ZALETY:
1(Przede wszystkim ten silnik. Turbo działa bez zarzutów a spalanie w mieście 5,5 l/100km w trasie 4,5-4,8 l/100km mówi samo za siebie. Przebieg auta "szacowany" na około 300tyś.
2)Duży kufer, porównywalny z astrą kombi
3)Opłaty do czerwca 2011r. (przegląd oraz oc)
4)Przejrzane wszystkie elementy gumowe i żelazogumowe w zawieszeniu. Wymienione łożyska z tyłu.
5)Alufelgi z epoki wraz z 4 identycznymi oponami michelin energy
WADY:
1)Ukręcona linka licznika. Koszt 40zł (ja założyłem licznik rowerowy i jest wypas)
2)Prawy amorek przód złom - mam kompletną drugą kolumnę macpersona w bagażniku. Nie mam czasu przełożyć.
3)Korozja - progów - trzeba "połatać" progi wewnętrzne. Rozeszło się. Typówka w seatach przegrzebałem już fora seatowców. "ruda" włazi też na drzwi i nadkole i trzeba to zaprawić. Dziur nie ma.
4)Samochód miał "lekkiego" dzwona lewą stroną kiedyś co widać po elementach. Na tyle nieznaczne uszkodzenie, że połatali zderzak i wymienili lampę z kierunkiem.
5)Dość zaniedbane wnętrze co częściowo już ogarnąłem.
Samochód posiadam od początku czerwca i jestem z niego zadowolony. Z racji na moją pracę jeżdżę dużo po kraju i jeszcze mnie nie zawiódł. Sprzedaję gdyż pojawiła się opcja kupna passata b4 tdi i brakuje mi pieniędzy. Nie sprzedam, będę toudim jeździł
Więcej info telefonicznie: 503-986-388, GG: 7682073, bądź PW.
Cena 2200zł do negocjacji (tyle mi brakuje) ze wszystkim co do niego mam. Jeśli uważasz, że za dużo i mnie przekonasz - opuszczę.