Skonsultowałem temat z braciakiem, który o śrubach coś tam niby wie
Jeśli nie masz ochoty zamawiać całej paczki każdego z rodzai tych śrub to kupuj 8,8.
Mało prawdopodobne, żeby ktoś sprowadził Ci te 10,9 na sztuki, a 8,8 jest już podobno wystarczająco wytrzymałe
_________________ Radom x 2 - 1:26,44 ; Lublin - 1:06,15
Normalia z kwasówki/nierdzewki --> Sklep TOPA Kazimierza Wielkiego 34
Ja nie polecam. Pojechałem na regulację gazu passatem 1,8 na monowtrysku po regeneracji parownika która poprzedni wlasciciel gdzies robil. Powiedzial ze zrobi ale parownik mi musi zregenerowany swoj zalozyc i koszt zabawy kolo 400zl. W aucie byl problem z obrotami bo spadla kostka z silniczka krokowego. Kumpel pojechal tam passatem na regulacje gazu to samochod odebral na lince bo juz nie zapalil. Uslyszal to samo parownik i srety bidedy... Polecam na maszewie mechesa. Jutro zdobede nazwisko kolesia. Kumpel tam robi, a jezdzi w gazie przeszlo 10 lat i jest zadowolony pozdro.
PS. Mam nadzieje ze nie brzmi to jak antyreklama i nikogo obrazic nie zamierzalem.
Andrzej ?:D Dajcie spokój to pracoholik już się nie dłubie w gazie za bardzo . Poza tym szczerze powiem , że jak robi to dobrze , ale zależy dla kogo ...
_________________ Audi A3 SB Q 2.0TDI
Micra k11 1997r 1.0