Sami to zapierdalają, a przekroczysz o 5 km limit na grabówce i już list do domu przychodzi.
a tu dobry cytat :
Cytat:
Niedawno nasz wóz, zresztą, ten sam, który czytelnik uwiecznił na filmie, wiózł worki z piaskiem potrzebne do umocnienia wału w Borowiczkach. Także liczył się czas, było poważne zagrożenie przecieku. Nasz człowiek włączył sygnał świetlny i... nikt nie chciał go przepuścić.
Wniosek jest prosty - jednym slowem do naglych wezwan straznicy miejscy musza uzywac swoich prywatnych pojazdów, gdyz wtedy dotrą na miejsce najszybciej, bo nikt na zlosc ich nie zablokuje Boze... Argument godny zawodu...
Te ciule dali mi mandat za wjazd pod zakaz gdy zawracalem pod fara , przekroczylem zakaz ze 2-3 m gdyz ulica byla tak zayebana iz nie bylo innej opcji a te wioskowe glupki wyskoczyly z za rogu i mi mandat wypisuja , wysmialem ich podarlem i wyrzucilem na ich oczach przez okno po czym odjechalem . Z debilami nei da sie rozmawiac nawet
_________________ "..stunts are for wanabes...
Ducatis have class, good taste, let those stunts for the 2001 gixxer guys. Ride well, fast and safe, and that´s how you´ll always look good..
don't thrash your ducati. its not a throw-away suzuki .. "
I taki wlasnie wizerunek sobie szykuje zarowno sm, jak i policja. Jak dojechac zwyczajnego obywatela za jakas totalna blachostke, czy schowac sie na grabowce za krzakami z radarem, to oni bardzo chetnie sie tego podejmą Ale jak juz trzeba chronic spoleczenstwo i dotrzymywac przysięgi, to juz nie ma chętnych. Ja przynajmniej od bardzo dlugiego czasu nie spotkalem sie z taka postawą
Dla mnie nie ma "głupiego" wytłumaczenia "nasz pracownik był tak przejęty i podniecony zmierzaniem do zdarzenia że zapomniał włączyć sygnału świetlnego" hah! To jest żenujące, nie ma takiego wytłumaczenia, to tak samo jakby poszedł na służbę i zapomniał munduru. To nie jest żadne wytłumaczenie tylko niedopełnienie obowiązku na służbie i bez żadnego "ale" powinien zostać ukarany!
Dziwne że jest to że jak stają na ulicy po to by ukarać za złe parkowanie to nigdy nie zapominają włączyć swojego żółtego "koguta"
_________________ Jest fajny i lubi wysokie obroty