Wysłany: Sro Mar 07, 2007 10:38 am Zapraszam wszystkich na wojnę paintballową!!!
Strzelamy w opuszczonych budynkach i specjalnie przygotowanych lasach ( Murzynowo,Cekanowo).Cena wypozyczenia zestawu to 50 zl w jego sklad wchodzi : marker, maska, 100 kulek, mundur moro, butla z gazem ,magazynek.Kule mozna oczywiscie dokupić 0,25 gr sztuka. Zapraszam na stronke www.expedi-integracja.pl gdzie można zobaczyc filmiki z gry.
Kto jest chętny ??? niech dzwoni 502774140 Michał
31 marca w Wesołej pod Warszawą odbedzie sie najwieksza w Polsce impreza paintballowa WESOŁA STRIKE około 500 graczy. Oczywiście nasza Płocka drużyna bierze udział .Kto chce może jechac z nami
jesli wezmiesz 200 kul pelen magazynek plus pelen osprzet placisz 70 zl. Zawsze mozesz strzelac i bawic sie taniej zapraszam do naszej druzyny:) Jednak najpierw musisz sie wykazac na polu walki.
ja też wtedy byłem, tyle że się jeszcze nie znaliśmy, ale Ibizę zapamiętałem. To strzelanie było na takiej opuszczonej hali (przez płot trzeba było skakać, aby wejść do środka.) A później przy takim jeziorze.
Pojazd: BMW M3 E46 343KM & BMW Touring 323i
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 12:38 am
Całkkeim ciekawy pomysł ale narazie nie nadaję się jeszcze na czołganie, tarzanie, padanie ale chętnie oddał bym kilka strzałów w głowę przeciwnika tak dla rozluźnienia napięcia
Ciekawa opcja trzeba to rozwazyć bo jak narazie chodziłem tylko na polowania łowieckie a tego jeszcze nie próbowałem
_________________ Mój czas na 1/4mili to 13,59 ET (Modlin 2003)
Projekty z ostatnich 4 miesięcy:BMW M3 3.0 Turbo,Lanos turbo,kolejne BMW M3 3.0 Turbo in progress i kilka innych
Typ markerow to spyder victor 2 jeden z najlepszych na rozpoczecie przygody z paintballem.Markery , maski ,i mundury mozna zobaczyc w galerii www.expedi-intagracja.pl
murzynowo. Na pierwsze strzelanie zapraszam do Murzynowa do lasu oczywiscie ognisko to podstawa :)dodam jeszcze ze po 4 imprezach placicie tylko za kule SPRZET GRATIS!!!